Vuokrausehdot

Käyttäjä vastaa tilaisuutensa turvallisuudesta, kiinteistöstä ja irtaimistosta, mm. ovien ja ikkunoiden lukituksesta. Järjestäjä hankkii tarvittavat viranomaisluvat sekä vastaa niihin liittyvien määräyksien noudattamisesta. Tupakointi on kielletty sisätiloissa.

Koivulan päivävuokraan ja pienen salin vuokraan ei sisälly siivousta, joten tilan vuokraaja huolehtii siitä, että tilat jäävät siisteiksi seuraavaa tilavuokraajaa varten. Keittiön käytävästä ja henkilökunnan WC:stä löytyvät siivousaineet ja -välineet, joilla voi poistaa käytön myötä pinnoille tulleen lian. Tarvittaessa vuokrauksen yhdeydessä voidaan etukäteen sopia Koivulan siivouttamisesta tilaisuuden jälkeen paikallisella siivousalan yrityksellä.

Viikonloppuvuokrauksessa lattiapintojen ja WC-tilojen siivous sisältyy vuokraan. Vuokraajan tulee tyhjentää roskat roskiksista, laittaa salissa tuolit ja pöydät sovitulla tavalla ja siistiä juomatahrat pois (esim. ruokasalin linolilattiaan imeytyy punaviinistä ja voimakkaan värisistä ruoista pysyvät läiskät). Lattiapinnat ja WC-tilat siivoutetaan torstaina ennen viikonloppuvuokrausta.

Kaikille vuokraajille kuuluu keittiön ja kylmiön siivous. Jätteet lajitellaan biojätteisiin ja sekalaisiin ja toimitetaan Koivulan takana oleviin jätesäiliöihin. Keittiön koneiden ja työtasojen pinnat pyyhitään ja lattia pestään, kylmiö siivotaan samoin.

Vuokraaja vastaa, että vuokra-ajan loputtua omat tavarat on viety pois ja käytetyt astiat ovat puhtaina kaapeissa paikoillaan. Mikäli järjestyksestä ja puhtaudesta ei ole huolehdittu, niistä aiheutuvat kustannukset laskutetaan tilavuokran yhteydessä.